Deze Duivense ondernemers maken kans op prijs

11-10-2018
geen-afbeelding

Redacht de Gelderlander 10-10-2018

 

   

Deze Duivense ondernemers maken kans op prijs

     

DUIVEN - Het MKB Duiven heeft vijf plaatselijke ondernemers genomineerd voor de jaarlijkse verkiezingen tot ondernemer van het jaar in Duiven.

 

De genomineerden zijn Ronald Gerressen van het gelijknamige bedrijf, Marco Krete van Reezo Electro World Duiven, Jan Koenen van Boeketterie 't Hoekje, Wilfred van Manen van Wima Fresh Food In & Out en het trio ondernemers achter Gezondheidscentrum 't Reinhart.

 

De prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van het MKB Duiven uitgereikt door burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door  Marjolein en Peter Houthuijzen. Duiven heeft ook een prijs voor de beste startende ondernemers. Het is nog niet bekend wie de genomineerden zijn. Vorig jaar won Michiel de Warle van Liemers Fietsen de startersprijs.

 

De prijzen zijn bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten.

 

 

Naar alle nieuwsberichten

Een afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (0316-266637) of het contactformulier invullen.Afspraak maken

Zolen bestellen

Contact formulier

Voetproblemen?

Wist u dat uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden, 19 spieren en pezen? Circa 70 % van de NL bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten.

De podotherapeut

Praktijk
Duiven

Hoofdvestiging
Spoorallee 26
6921 HZ Duiven
Gezondheids-
centrum Didam

Panhuis 52
6941 BZ Didam
Bezoek de website
Gezondheids-
centrum Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63
6901 HH Zevenaar
Bezoek de website
Ziekenhuis
Zevenaar

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar
De Romei Therapie & Training Romei 18
6901 AV Zevenaar