Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol

13-06-2017
Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol

Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol

 

De bouw van gezondheidscentrum 't Reinhart aan de Spoorallee in Duiven vordert gestaag. Onlangs is symbolisch de eerste steen gelegd. Daarbij hadden de initiatiefnemers goed nieuws, want alle ruimtes zijn inmiddels verhuurd.

Die initiatiefnemers zijn de huisartsen Bart Jongmans en Frank Mulling en podotherapeut Marc Serrée. Zij zijn op hun huidige locaties uit hun jasje gegroeid. Voor het leggen van de eerste steen hadden zij hun ouders ingeschakeld.

Jongmans, Mulling en Serrée krijgen gezelschap van een keur aan medisch dienstverleners. Nieuwe huurders zijn (kinder)psychologenpraktijk Dooijeweerd, logopediepraktijk De Eltensehof en een fysiotherapeut. Eerder was al bekendgemaakt dat psychologenpraktijk Snellenburg, thuiszorgorganisatie STMG, diëtiste Rianne Mulder en huid- en oedeemtherapeute Dayenne Zweers zich vestigen in het gezondheidscentrum. Rijnstate opent er een prikpost en een radiologiespreekuur.

Het gezondheidscentrum wordt 1600 vierkante meter groot. Buiten worden 65 parkeerplaatsen gerealiseerd. De naam Het nieuwe pand wordt waarschijnlijk in september of oktober 2017 opgeleverd. De naam 't Reinhart verwijst naar de Rijn die vroeger op die locatie gestroomd heeft en naar het kloppende hart dat het centrum wil zijn.

De oplevering is in oktober en de ingebruikneming in december.

 

De eerste steen werd gelegd door de ouders: mevrouw Serrée, meneer Jongmans en mevrouw Mulling.

Naar alle nieuwsberichten

Een afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (0316-266637) of het contactformulier invullen.Afspraak maken

Zolen bestellen

Contact formulier

Voetproblemen?

Wist u dat uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden, 19 spieren en pezen? Circa 70 % van de NL bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten.

De podotherapeut

Praktijk
Duiven

Hoofdvestiging
Spoorallee 26
6921 HZ Duiven
Gezondheids-
centrum Didam

Panhuis 52
6941 BZ Didam
Bezoek de website
Gezondheids-
centrum Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63
6901 HH Zevenaar
Bezoek de website
Ziekenhuis
Zevenaar

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar
De Romei Therapie & Training Romei 18
6901 AV Zevenaar